Orkesterit

Kerhon kaksi orkesteria ovat leppoisissa tunnelmissa eteenpäin pyrkiviä. Koulutustilaisuuksia pidetään silloin tällöin, ja kappaleet soitetaan sovitetuista nuoteista yleensä neliäänisinä. Tässä esittelyt molemmista kokoonpanoista.

Tanssiorkesteri

Johtajana Kari Ruotsi. Useimmat kappaleet on sovittanut myös pitkän uran orkesterinjohtajana tehnyt director musices Olli Ylänen. Soittajina on sekä kokeneita muusikoita että aloittelevia harrastelijoita. Orkesterilla on myös taitavat bassoa soittava laulusolisti, kitaristi ja rumpali.

Ohjelmistoon kuuluu muun muassa Liechtensteiner polka, Zigenar-tango, Suomen Joutsen, Leila, Peräkylän humppa, Tanssit Raatihuoneella, Nainen, La Playa, Sinitakkien marssi, Tavallinen tyttö, Houkutus ja Tyttöjen tähden.

Viihdeorkesteri

Johtajana director musices Kauko Tiistola. Harmonikan venyttäjiä on tällä hetkellä kymmenen paikkeilla. Rummut ja kosketinbasso täydentävät ja tukevat musiikkiamme. Noudatamme 3+1 –periaatetta: käsi, pää, sydän ja palje. Orkesterimme periaate on myös, että harjoituksissa pitää olla hauskaa!

Ohjelmistossa esimerkiksi operettisikermä Kreivitär Mariza, La Mer, Frank Sinatra in Concert, España Cañi, musikaalista Cats kappaleet Memory ja Macavity, My Fair Lady, Little Brown Jug, Biscaya, My Heart Will Go On ja The Pink Panther. Useimmat nuotit tilataan Keski-Euroopasta.

Sivut THK 2003-2016